Καλως ήρθατε στην ιστοσελίδα μας.

Εάν συνεχίσετε να περιηγείστε και να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε να συμμορφωθείτε και να δεσμευτείτε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης, οι οποίοι μαζί με την πολιτική απορρήτου μας διέπουν τη σχέση «SOVI LTD» με εσάς σε σχέση με αυτόν τον ιστότοπο.

Εάν διαφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος αυτών των όρων και προϋποθέσεων, μην χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας. Ο όρος «SOVI LTD» ή «εμάς» ή «εμείς» αναφέρεται στον κάτοχο του ιστότοπου του οποίου η καταστατική έδρα είναι 320 office - 204 Baker Street, Greater London – EN1 3JY – U.K..

Ο αριθμός εγγραφής της εταιρείας μας είναι: Registration Number: 09930664.

Ο όρος «εσείς» αναφέρεται στον χρήστη ή τον θεατή της ιστοσελίδας μας. Η χρήση αυτού του ιστότοπου υπόκειται στους ακόλουθους όρους χρήσης:

Το περιεχόμενο των σελίδων αυτού του ιστότοπου προορίζεται μόνο για γενικές πληροφορίες και χρήση. Μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παρακολούθηση των προτιμήσεων περιήγησης.

Ούτε εμείς ούτε τρίτοι παρέχουν καμία εγγύηση ή εγγύηση ως προς την ακρίβεια, την επικαιρότητα, την απόδοση, την πληρότητα ή την καταλληλότητα των πληροφοριών και των υλικών που βρέθηκαν ή προσφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

Αναγνωρίζετε ότι τέτοιες πληροφορίες και υλικό ενδέχεται να περιέχουν ανακρίβειες ή λάθη και αποκλείουμε ρητά την ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες ή λάθη στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας ή υλικού σε αυτόν τον ιστότοπο είναι αποκλειστικά με δική σας ευθύνη, για την οποία δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι τυχόν προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού του ιστότοπου πληρούν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Αυτός ο ιστότοπος περιέχει υλικό το οποίο μας ανήκει ή διαθέτει άδεια. Αυτό το υλικό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε, το σχεδιασμό, τη διάταξη, την εμφάνιση, την εμφάνιση και τα γραφικά.

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή παρά μόνο σύμφωνα με την ανακοίνωση περί πνευματικών δικαιωμάτων, η οποία αποτελεί μέρος αυτών των όρων και προϋποθέσεων.

Όλα τα εμπορικά σήματα που αναπαράγονται σε αυτόν τον ιστότοπο τα οποία δεν αποτελούν ιδιοκτησία ή άδεια χρήσης του χειριστή αναγνωρίζονται στον ιστότοπο.

Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτού του ιστότοπου μπορεί να προκαλέσει αξίωση αποζημίωσης ή / και να αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Κατά καιρούς αυτός ο ιστότοπος μπορεί επίσης να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για την ευκολία σας να παρέχετε περισσότερες πληροφορίες.

Δεν σημαίνει ότι υποστηρίζουμε τους ιστότοπους. Δεν έχουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστότοπων.

Η από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου και τυχόν διαφωνία που προκύπτει από τέτοια χρήση του ιστότοπου υπόκειται στους νόμους της U.K.